Vi är ett zine och har som mål att se ut, låta och verka som ett zine.

Devotion är sprungen ur en tidigare mp3-blogg vid namn Panda. 2009 beslöt vi oss för att ta det hela ett steg längre och under Way Out West det året öppnade vi det nätzine som fyra år senare fortfarande är vid liv. Många är de skribenter som har avancerat vidare till andra, ”riktiga” redaktioner. Vilket också har varit vår grundidé hela tiden. Utöver att vi skriver om musik vi tycker om vill vi också vara en plattform för oetablerade – och etablerade – skribenter. Och så länge vi kan erbjuda det kommer vi att fortsätta prata med intressanta människor och skriva om den bästa musiken, den nya musiken, de senaste spekulationerna och besöka musikfestivaler runt om i Sverige och världen.

Skicka in musik: Kontoristvägen 56, 12357, Farsta. Eller till info@devotionmagazine.se. Om du har ett eller flera förslag på samarbeten, utbyten eller något annat roligt – hör gärna av dig till oss!

Skriva? Vi söker ständigt nya, stilistiskt säkra skribenter. Skicka ett mejl till info@devotionmagazine.se så hör vi av oss. Glöm inte att bifoga arbetsprover (- länkar till artiklar, bloggar etc.)

Redaktörer

Andreas Häggström
@Iam__Curtis
Andreas [at] devotionmagazine.se

Sara Berg
@saraberg
sara [at] devotionmagazine.se

Christian Ploog
@ramlarin
christian [at] devotionmagazine.se

Skribenter sedan 2009

Clara Öhling
Daniel Magnusson
Emanuel Videla
Fredrik Thorén
Malin Grundström
Maria Stacke
David Winsnes
Andrea Arvidsson
David Olgarsson
Björn Schagerström
Andreas Häggström
Sara Berg
Anna Theresia
Pontus Ahlqvist
Andrea Arvidsson
Johannes Bygdell
Kirsi Räihä
Andreas Fällman
Hanna Eklöf
Johan Björnqvist
Fredrik Fyhr
Sara-Märta Höglund
Victor Lindbom
Johan Alm