Intresserad av att skriva för Devotion? Bra. Vi är både en musiktidning och en ideell plattform för redan etablerade och oetablerade journalister där man – utan krav på säljande rubriker, tvärvinklingar och utan den minsta tanke på vad som anses vara ”inne” – tillåts skriva om precis det man tycker om allra mest.

Nämligen pop.

Vi gör precis vad vi vill, hur vi vill, när vi vill. Och tillsammans blir vi ännu bättre.

Många av våra redaktionsmedlemmar har sedan tidigare – eller sedan de gav sig i kast med Devotion – flera andra skribentuppdrag. En av Devotions grundare, Daniel Magnusson, är numera redaktör för musiktidningen GAFFA och flera andra av våra skribenter har samlat på sig diverse skribentuppdrag under resans gång. Vilket är själva syftet med Devotion – att få gratis erfarenhet.

Vi har dock ett krav: Att du har tid över till att skriva. Att du har idéer och uppslag. Att du är engagerad och tar för dig. Att du är en skicklig stilist, har koll på språk och allt som hör där till, samt utan genans och problematik rör dig inom musik och övrig populärkultur. Och att du brinner.

Kontakta oss på info@devotionmagazine.se så hör vi av oss vid behov. Skicka gärna med länkar till arbetsprover.

Just nu söker vi:

- Fotografer.
- Skickliga skribenter för blanda annat sektionen ”Musik”, där vi lyfter fram ny och kommande musik.
- En nyhetsredaktör. Du har koll på vad som händer i musikvärlden och skriver ett par nyhetsnotiser om dagen.
- En medredaktör i Stockholm. (Webbvana och tid att avsätta är ett krav.)

Notera: Då vi är en ideell nättidning betalas inga arvoden ut. Men vi utlovar bra erfarenhet, roliga möten och uppskattning från alla inblandade.