Eventapp - 5 appar för event & evenemang

Arbetar du med event eller letar du efter olika evenemang? Då kan en eventapp komma att bli din bästa vän! Numera finns det oerhört bra digitala helhetslösningar när det kommer till event. med allt från eventplanering till inbjudan och utförande. Här ger vi dig tips om appar för event och evenemang som på sina sätt kommer att effektivisera jakten eller skapande av event.

1

Trippus – Professionellt & unikt eventsystem

Ge dina gäster all väsentlig information om eventet i fråga med hjälp av Trippus app för event och evenemang. Aldrig tidigare har du planerat ett event på ett smidigare sätt. I Trippus eventapp kan du planera kommunicera allt från biljett, program och gruppindelningar till att rodda i bordsplaceringar och göra sista-minuten-ändringar om så krävs.

Trippus
2

Guestlogic – Eventapp för livesända event

Guestlogic är ytterligare en app för event som tagit marknaden med storm. Guestlogics eventapp gör det möjligt att kombinera det bästa av två världar med hjälp av hybridevent. Med Guestlogic kan du bland annat livesända ditt event för virtuella event och möten.

Guestlogic
3

AppInConf – Skräddarsydda konferenser

AppInConf är ett företag med gedigen erfarenhet i evenemangsbranschen som erbjuder sina kunder de bästa lösningarna för att anordna konferenser. Med AppInConf får du tillgång till mängder av funktioner som gör det roligt och enkelt att hålla konferenser.

AppInConf
4

Eventbrite – Upptäck event i din närhet

Hitta event och evenemang som matchar just dina intressen med hjälp av Eventbrite. Här kan du bläddra bland en rad olika event på alla tänkbara platser, världen över. Klicka dig in och scrolla bland kategorier för att hitta det du söker i evenemangsväg.

Eventbrite
5

Facebook – Event på personligt plan

Vi kan inte bortse från Facebook-appen när vi talar om appar för event och evenemang. Facebook lyckades revolutionera just denna bit på sociala medier. Har du tänkt skapa upp ett mindre event eller evenemang med närstående vänner eller ett större event i ditt område? Med Facebooks simpla verktyg för event kan du snabbt skapa ett event och bjuda in deltagare.

Facebook