Eventhantering – Event management

Tips för effektiv eventhantering

Har du någon gång planerat ett event? Du kanske till och med arbetare som eventplanerare? Oavsett vad så vet du då hur svårt och tidskrävande eventhantering kan vara genom hela sin process, då det är många olika delar som ska klaffa med varandra. Här får du tre tips och råd kring event management för att göra det enkelt att hantera event.

1

Tips 1. Använd dig av en eventapp

Den digitala utvecklingen har inte legat på latsidan vad gäller event, eventplanering och eventhantering. Här har mycket hänt under de senaste åren och numera kan du på ett smidigt, enkelt och effektivt sätt hantera event direkt i mobilen med hjälp av en app för event.

Trippus är en sådan eventapp som gör eventhantering enkelt och som tillåter dig att ha koll på alla delar genom hela eventets process för en enkel överblick. Med Trippus får du ett komplett verktyg för att hantera event med hjälp av verktyg och funktioner för smidig administration.

2

Tips 2. Anlita en eventkoordinator

Ytterligare ett tips för eventhantering är att få professionell hjälp genom att anlita en eventkoordinator. En eventkoordinator står för eventplanering och är även ansvarig för eventet, där huvuduppgiften är att styra alla medverkande för ett framgångsrikt genomförande av eventet i fråga.

Genom att anlita en eventkoordinator kan du fokusera på annat medan du lägger allt som har med eventhantering att göra i händerna på eventkoordinatorn.

Vänd dig till experterna på spgevent.se för att få hjälp med att hantera ditt nästa event.

3

Tips 3. Lär dig mer om event management

Känner du dig själv inte helt införstådd vad hjälper planering och hantering av event? Läs på egen hand för att lära dig mer om eventhantering genom event management. På så sätt slipper du anlita en eventkoordinator och kan då även spara tusentals kronor som istället kan läggas i eventkassan för ett ännu roligare event.

trippus.com kan du klicka dig inom lära dig mer om event management. Här kan du läs mer om eventhantering, ta del av checklistor att bocka av, få tips och råd och mycket mer när det kommer till eventhantering.